Skriv in din e-mail adress för att få de senaste nyheterna .
    De flesta lägenheterna ligger centralt och nära till havet. Se område.
    Bansko är skidort # 1 i Bulgarien. Lägenheterna ligger 5 min. med bil från liftarna.
Här kommer Du att känna dig som en ny människa efter behandlingarna. Interhotel Pomorie är vida känt för sin "Luga" , Pomories svarta lera som har en läkande effekt på många åkommor.

Lägenhetshotel Sveta Petka

Interhotel Pomorie ***

 Ligger endast ca 25 meter från havet och har fått sitt namn efter den äldsta staden på Svarta Havet. Alla rummen har havsutsikt. Pomorie är en liten fridfull stad, känd för sina vinodlingar, lerbad, saltproduktion och behandlingar av olika sjukdomar. Behandlingarna  av reumatism, psoriasis och andra sjukdomar har visat goda resultat. Behandlingarna är moderna och leds av kvalificerad personal. Hälsocentret har en uppvärmd havsvattenpool (25x13 m) och även en utomhuspool, Bastu och solarium.

I hotellet finns souvenirshop, växlingskontor och ett turistcentra som ger tips om Bulgarien och som även gör planerade utflykter. Hotellet har också restaurang, coktailbar och disco.

Klicka på den här länken för att se bilder på området och behandling.


För att boka klicka här

Startsida         |          FAQ          |       Gallery       |       Information        |        Forum         |         Länkar         |        Översikt
Copyright © 2006–2019 by Sunnysite. All rights reserved.Created by Barbun.com

Google PageRank Checker